Retourbeleid

RETOURBELEID
----

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

1. Verzending:

Wij verzoeken u indien u een retour hebt, dit te mailen naar het volgende email adres: retour@groovegearofficial.com

Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een mail met de vervolgstappen om de retour af te handelen. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.


2. Terugbetalingen (indien van toepassing)


Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw oorspronkelijke betaalmethode toegepast.


3. Ruilen (indien van toepassing)


We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op: retour@groovegearofficial.com

Zodat we het in orde kunnen maken.


4. Geschenken


Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever.

5. Verzendkosten


U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

6. Hygiëne van Bikini's

Voor bikini’s hanteren we strikte hygiënevoorschriften om de veiligheid en het welzijn van al onze klanten te waarborgen:

Hygiënestrip: De hygiënestrip in het broekje moet intact blijven en niet verwijderd zijn. Als de hygiënestrip is verwijderd, kunnen we het product helaas niet terugnemen vanwege hygiënische redenen.

Passen van Bikini's: We adviseren om de bikini’s te passen over je eigen ondergoed om hygiënische redenen.

Door deze hygiënevoorschriften te volgen, zorgen we ervoor dat alle klanten veilige en schone producten ontvangen. We waarderen je begrip en medewerking in deze kwestie.